welcome to my official page .. sepet sebelah MATA , most welcome to my blog , stalker juga dialu-alukan kalau nak rasa kaki saiz 8 saya ! :)

'lelaki mahukan kepuasan perempuan memenuhi kemahuan'

assalamualaikum , hye pembaca . malam nie nak kongsi siket ngn korg . msti trtnye2 kan knape title entry kali nie bunyi die mcam tu . nk mule pd mne aek , oke lah . td wktu maghrib ak pegi surau . Ya Allah , pnye lme xjejak surau , teruk ak nh . pegi td pn sbab trdetik dihati kan , mntak seruan berpanjangan insyaAllah . lgpn nak training untuk terawih nh . haa , puasa dah dkat kan . oke lah , smbung balek pd td . lepas maghrib biase lah kan , msti ad cramah . ak mmg biase wktu tu blek kejap wktu isyak bru dtg blek . nk djadikan crite , tgah solat sunat lepas maghrib tu ,cramah pn brmula . ak bg salam , tbe ak dga suare tgas "hadirin sekalian , pernah dengar lelaki mahukan kepuasan perempuan memenuhi kemahuan" . hah ! tersentap ak . elok2 nak blah lepas solat sunat td , trpaku sbab nk tao crite seterusnye . ceramah nie ak dga kt kampung ak auw , untuk pengetahuan korg lah . ustaz tu pn stat brcerite . ceramah dlam nie byak berkaitan dgn REMAJA zaman sekarang . ea lah , ak kongsi ngn korg pn sbab kite nie remaja kan . kate ustaz tu perempuan/wanita sekarang mudah terpedaye . korg pn dga skarang kn mcam2 dah bnde blaku . BABY DUMPING , CABUL , ROGOL . mcam2 lg lah , tkot jugak ak dgar . balasan2 yg dterime , tp dlam diri kan . byak kali dah , tkot tu dtg skejap , ckap nk insaf lepas tu buad balek . hurm , korg pn sme je . xde kurang xde lebihnye . tp kan , yg paling buad ak tertarik sekali ialah die masokkan crite tntang FACEBOOK ! 


KORANG TAHU NIE APE KAN !

bahaye facebook nie skrang , bukan tmpat kite je melande . tp satu DUNIA auw ! Allah , xcrite pn korg tao masalah facebook nie kan . oke lah , ap yg ustaz tu kaitkan dlam fb nh , korg tgok lah skarang . FB kwan2 smpai 2+++ , 3+++ . oke ak tnye korg brape rmai je yg korg btol2 kenal ? kdang2 smpai ad 2 , 3 FB . bukan nak sibuk , tp korang sbnarnye menambahkan dose korang ! tao sbab ap ustaz tu ckap mcam tu . kite tgok skrang smue nak letak gmba cantek2 , seksi2 , bia ramai orang suke . tp tao dsebalik kesukaan itu ? Allah , sumpah naek bulu roma nie dga ustaz tu ckap . tgok lah FB skarang . gmbar bogel ke , even video lucah pn ad yg post skarang . korg fikir kalau gmba korg yg kire cantek dan seksi tu , orang buad untuk bwak tido ke , buad MASTURBATE . korg nk ke smue tu , tahan lah tu . buad kalau ad g santau . pergh , x merane seumur hidup . skarang faham x knape ustaz tu kasi tajuk ceramah tu . wktu dgar ceramah td , byaknye yg kne kt aku . nk pulak ckap kt awek aku suruh pkai elok2 . ceramah nie ak dga kt surau AL-AQSA , MEDAN , INDONESIA .  byak lg die ckap td , xsmue yg ak igt . cume tajuk nie lah , buad ak trase nk buad entry untuk blog ak kali nie . sbnarnye susah untuk kte btol2 ikot ajaran islam . byak bnde xboleh , tp tgok lah dunia kita sekarang . ak kongsi ngn korang untuk yg mne kite boleh ubah tu , kite ubah lah . untuk kebaikan kite kan , bukan untuk orang laen . kalau rase korg buang mase bce entry ak kali nie , mntak maaf lah . yg buruk tu dtg drpada diri aku nh , yg baek itu dtgnye dari Allah S.W.T . oke lah rakan , nnti ad crita ak story k . salam ! 

muhasabah diri kita walau seketika tak salahkan .  :)




No comments:

Post a Comment

suka ?

Followers