welcome to my official page .. sepet sebelah MATA , most welcome to my blog , stalker juga dialu-alukan kalau nak rasa kaki saiz 8 saya ! :)

senyum !

salam , ape kobar ? hah , pembuka kate dah mngarut . harap korang semua sehat lah . aku mcam biase lah , makin GEMUK ! haha , entry kali nie nak crite tntang dua orang budak comel . korang kalau jmpe dua orang nie msti geram nk cubit+gigit+picit ! aku nh , hurm sabau jelah kate orang melaka . haha , dua budak comel yang aku nk cite nie ialah anak sedara aku . sorang boy n sorang lagi gugurl . sepadan kan . aku xtao lah ap nk jd ngn budak dua orang nh . ak rase mungkin dsbabkan BAKA mereka yg membuat mereka jd mcam ney . comel tu xkesah lah kan , smue nak anak comel . sbab mak ayah dieorang pn comel k0wt . k0wt lah kan ! haha , jahat pnye mulut . oke lah , kite mule yg boy dlu k . nie ha budak nye !


AHMAD DHANI FAKHRI ANAQY BIN ABU FAIRUZ 

haa , nie yg kenyataan nye anak sdare adinda sye . tp boleh kan kalau ak kire nie anak sdare aku . die skrang xsilap ak dah 7 bulan , dgarnye dah stat nk berdiri untuk berjalan . gudluck lah ea dhani , comel sgt budak nye . nakal jgn crite lah . pergh , mmg xigt . lepas lah dlam mase 1minit . hilang dari pndangan mate . haha , mcam ulat beluncas dah ak tgok . xboleh duk diam , kecuali dlam kereta . itu pn xdiam jugak kalau dpat stereng kereta uh , haha . sehat budaknye , sgt2 . dhani nie untung , sbab ak tgok smue orang pnting kan die . smpai adik awek ak kadang2 jeles ngn die sbab tok umy die lebih kan si dhani nie . ea lah , orang cakap cucu pertama kan . die nie kalau menjerit singe kat zoo pn menangis ak rase . tkot ! kuat sgt , xpdan dgn umur orang cakap . tp satu ak mmg xboleh BLAH die ad persamaan ngn gugurl nh . nie die !

HASSENA ZUHAIRA BINTI HASSANAL SYUKRI

haa , ini baru btol anak sdare ak . anak abg syuk , die nh orang ckap sejibik ikot muka abg ak uh . abg ak ckap nk tgok muke die mcam mne kalau perempuan tnggu aira nh besa . haha , kepale otak2 kempas die kan . bdak ney bru 4 bulan lebih , tp lebih kurang dhani jugak nh . HYPERACTIVE ! bak kate LINDA ONN tlebih makan gula ap , haha . comel pn comel . nie pn bakal dijelesi oleh anak abg arm ak si Fasha uh . haha , korang tgok lah tu , bru 4 bulan barang kemas atas bdan dah dkat 6k . gilak kan ! satu ak mnat ngn aira nh sbab die xsuke mnanges ! diam je , tapi bile xdpat susu . hah , bersiap sedia lah utk dga bnyi bom atom perang dunia ke 3 . haha , jerit pn boleh tahan dak nh . 

tapi an , mcam aku cakap td budak dua orang nie ad persamaan . korang rase ap ? pcaye x kalau ak ckap bdak dua orang nie gila BERGAMBAR ! haha , mmg lawak tgok gelagat budak2 nh . dua2 kalau tgah mnanges nk amek gmba msti snyum . haha , lebih pd kite2 lg kan . xpcye korg jmpe lah dua orang nh . xtao lah knape mcam tu . mak ayah dieorg ke , atau mak dieorg nie dlu mengidam nak telan DSLR . hahaha , ap lah nk jd ngn budak2 zaman sekarang . 

bile ak pkir2 balek mcam mne lah anak aku nnti . kalau lelaki kompem hensem sbab korang tgok lah ak , haha . kalau gugurl msti lah comel ! sbab tgok lah ak jugak . haha (perasan tahap dewa dah nie) . berangan je lebih , pdhal lmbat lg , brtahun lg nk kawen . tnggu ak dah boleh beli klcc baru ak kawen . tp an , dah nmpak dah pembayang muka anak ak mcam mne . jp aeh 

hah , sebijik aku kan . haha , kalau korang jeles pn ak xkesah :p







No comments:

Post a Comment

suka ?

Followers